NIS i "Volvo" strateški partneri

Bez autora
Dec 06 2010

Naftna industrija Srbije (NIS) i kompanija "Volvo Beograd" potpisali su protokol o strateškoj saradnji, kojim je definisan zajednički cilj razvijanja i očuvanja poverenja kupaca i korisnika proizvoda dveju kompanija. Protokol su u Novim Banovcima potpisali izvršni direktor NIS Petrola Isidor Popadić i generalni direktor "Volvoa Beograd" Makus Herberg. Tim dokumentom je definisan zajednički cilj obe kompanije na razvijanju i očuvanju poverenja kupaca i korisnika vozila iz programa "Volvo" i kupaca evro dizela i aditiva "adblu" iz prodajne mreže NIS Petrola. Osim toga, sporazum obuhvata i unapređenje saradnje u oblastima u kojima dve kompanije nađu zajednički interes. Protokol predstavlja nastavak saradnje dva strateška partnera, jer je prvi takav potpisan 2007. godine.

NIS i Naftna industrija Srbije (NIS) i kompanija "Volvo Beograd" potpisali su protokol o strateškoj saradnji, kojim je definisan zajednički cilj razvijanja i očuvanja poverenja kupaca i korisnika proizvoda dveju kompanija, saopšteno je danas iz NIS-a.

Protokol su u Novim Banovcima potpisali izvršni direktor NIS Petrola Isidor Popadić i generalni direktor "Volvoa Beograd" Makus Herberg.
 
Tim dokumentom je definisan zajednički cilj obe kompanije na razvijanju i očuvanju poverenja kupaca i korisnika vozila iz programa "Volvo" i kupaca evro dizela i aditiva "adblu" iz prodajne mreže NIS Petrola, ističe se u saopštenju.

Osim toga, sporazum obuhvata i unapređenje saradnje u oblastima u kojima dve kompanije nađu zajednički interes.

Protokol predstavlja nastavak saradnje dva strateška partnera, jer je prvi takav potpisan 2007. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik